Subscribe

Let's connect!
het genot van goeie shit

Praktische gids voor een vrijer leven

Hoe breek je los van beklemmende gedachten? Hoe vind je de ballen om te doen wat je wilt? En hoe vind je vrijheid van fysieke belemmeringen, zoals chronische darmklachten?


In dit boek spreek ik open over de dood van mijn vader als gevolg van depressie, hoe dat verlies tot depressies, angsten en darmklachten bij mij hebben geleid, en hoe ik die heb leren managen.

Ik heb het geschreven om mijn verhaal te delen en daarmee hopelijk jou te kunnen helpen. Om je te bevrijden van wat voor shit jou ook vasthoudt. Want ik weet hoe het is om te leven in een mentale gevangenis. Hoe de scherpe klauwen van angst, woede, eenzaamheid en schaamte je gegijzeld kunnen houden in hun grip.

Met name in deze f*cked up tijden waarin onze vrijheid van beweging letterlijk wordt gelimiteerd en angst hoogtij viert, biedt dit boek uitkomst. Het genot van goeie shit is een praktische gids voor zowel volwassenen als jongeren die op zoek zijn naar een vrijer leven. 

Het geheim van het losbreken zit hem in de allerkleinste dingen, die je onbewust al bij je draagt. Ik help je ontdekken waar ze precies verborgen zitten. 

Het meest hippe boek over mindfulness. Als een schrijfster durft te schrijven: ‘Ik ben een bitch’, dan wil je wel verder lezen. Geen idee of ze dat is, maar Jessica Scheper is zeker grappig en origineel.

Maria Genova, journalist en schrijver 

Dit boek:

  • Laat je zien hoe je pijn transformeert naar iets moois
  • Vertelt je hoe je van kwetsbaarheid een kracht maakt
  • Helpt je uit je hoofd te stappen door middel van mindfulness, ademhalingsoefeningen en yoga
  • Legt je uit hoe paniekaanvallen ontstaan en hoe je ze stopt
  • Laat je zien hoe je je geest positief kunt beïnvloeden met voeding
  • Bevat een dozijn aan Ayurvedische recepten voor een goede spijsvertering en een sterke weerstand
  • Inspireert om je leven te versimpelen en te verrijken
  • Vertelt je hoe je van je kritische ‘inner voice’ een liefdevolle powercoach maakt
  • Leert je rust creëren in de hectiek van de dag
  • Stimuleert authenticiteit, oprechtheid en verbondenheid

Een echte aanrader

Wow!!! Ik heb het in één keer uitgelezen, ik geraakte er helemaal door opgeslorpt. Je stelt jezelf enorm kwetsbaar op, wat dit boek enorm uniek maakt! Ik heb het met plezier gelezen en vond het ook heel fijn dat je meermaals aanhaalt dat er niet één oplossing is. Ik ga het zeker aanraden aan familie en vrienden!
Lotte Vanhalst
Leadership coach

Over de auteur

Jessica Scheper (1983) is online yoga coach en schrijver. Op zeventienjarige leeftijd verloor ze haar vader aan depressie. De gevolgen van dat verlies brachten haar op het pad van yoga. Ze bevrijdde zichzelf van een paniekstoornis, depressie en volhardende darmproblemen. Als digital nomad en surfer reist ze graag de zon achterna.


.