Subscribe

Let's connect!

Teksten die raken en bewegen. Die voor verbinding en herkenning zorgen. Die lezers aan je binden. Dit soort teksten schrijf ik graag. En dit soort teksten heb jij nodig – tenminste, als je de dagelijkse stortvloed aan online content wilt overstijgen. Ik neem aan dat je dat graag wilt, dus lees vooral verder.

Tekstschrijver gespecialiseerd in yoga, emoties en welzijn

Als yogi en schrijver ben ik gespecialiseerd in SEO-vriendelijke teksten op het gebied van (geestelijke) gezondheid & psychologie, yoga en lifestyle. Waar komt deze interesse in psychologie vandaan, vraag je je af? Nou, omdat ik zelf hartstikke gek ben. Nee hoor grapje, valt best mee.

Om mijn emoties – en stressniveau – de baas te blijven, heb ik me verdiept in zelfontwikkeling en yoga. Een yoga teacher training en het schrijven van een boek over mentale weerbaarheid hebben me geleerd hoe ik de balans kan houden.

Ik schrijf nu al zo’n twaalf jaar, waarvan zeker vier over psychologie, emoties en yoga. Daarnaast schrijf ik maandelijks over beleggen. Dat lijkt misschien tegenstrijdig, maar dat is het niet. Als er iets is waarbij emotiemanagement en yoga gebruikt kunnen worden, is dat beleggen wel!

Oké, wat kan ik allemaal voor je doen? Ik help je met:

  • Copywriting
  • Content marketing
  • Social media management
  • E-mail marketing
  • e-books & e-courses
  • Vertalingen (UK/US) Engels (expert) naar Nederlands (moedertaal)

Portfolio

Mijn werk is gepubliceerd op diverse Nederlandse en Engelse websites. Voormalige en huidige cliënten zijn onder andere: GGZ Groep, FLXBL Yoga, Specsavers, Blije Binnenste, Indo Surf Crew, Essence Institute, Join Marketing, FlyGRNStartUpMindset, FurnVitaalGezond en IHeartMelbourneTours.

Je kunt hier rondkijken om een indruk te krijgen van mijn schrijfstijl. Andere voorbeelden van mijn werk als copywriter zijn:

Teksten in het Nederlands:

Teksten in het Engels:

Prijs

Ik bied een korting aan voor een langdurige samenwerking of meerdere blogs per week/maand. Laat me dus vooral weten wat je nodig hebt.

Blog post€0,10 per woord (ex btw)
Landingspagina€50 per uur (ex btw). Een landingspagina van rond de 700 woorden reken ik +/- twee uur voor.
Persbericht€100 (ex btw)
Nieuwsbrief€100 (ex btw)

Testimonials

Wat mijn voormalige collega’s over mij zeggen:

Jessica is een ervaren communicator. Ze is social media savvy en grijpt elke kans die ze krijgt om haar bereik te vergroten. Met een twist of the tongue is ze in staat om een tekst meer uitnodigend te maken en kan deze koppelen aan een afbeelding die een glimlach op het gezicht van uw doelgroep zal toveren. – Ilse Chang, Communicatiebureau EEN

Wat mijn cliënten over mij zeggen:

Jessica is een uitstekende copywriter en schrijft overtuigende teksten over verschillende onderwerpen. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen als u op zoek bent naar een bekwame copywriter! – Sander Touw, Webcrafter.nl

Jessica was een genot om mee te werken. Uitstekende ideeën, communicatie en eindproduct. Vrolijk en enthousiast heb ik haar al een volgende opdracht gegeven. – James, I Heart Melbourne Tours

Jessica is een geweldige schrijfster en heeft een leuke, makkelijk te lezen schrijfstijl. De communicatie was erg goed en ze leverde snel. Absoluut de moeite waard om mee samen te werken! – Jeanine Hamans, Upwork

Contact

Kennismaken? Ik ben bereikbaar via jess@jessicascheper.com of via WhatsApp op +31 6 33 099 389.

.