Content Creation (NL)

Zoek je naar pakkende, soulvolle content om jouw bedrijf en website zichtbaar te maken? Met meer dan 8 jaar ervaring in online communicatie (copywriting, bloggen, vertaling, redactie en social media management) help ik je graag.

Diensten

Ik heb me gespecialiseerd in het creëren van inspirerende blog posts en artikelen op het gebied van gezondheid, reizen en lifestyle, maar ik doe nog meer. De diensten die ik aanbied:

  • Content Creation & Copywriting (inclusief copyright-vrije foto’s – indien nodig).
  • Artikelen & eCursussen.
  • Vertalingen (UK/US) Engels (expert) naar Nederlands (moedertaal) en vice versa.

Neem contact met me op voor voorbeelden van mijn werk.

Achtergrond

Ik ben afgestudeerd aan de Faculteit der Letteren (Universiteit van Leiden, Bachelor of Arts) en de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (Universiteit van Amsterdam, Master of Science – Cum Laude).

Sinds mijn afstuderen in 2010, heb ik gewerkt voor twee communicatiebureau’s en als freelancer.

Wat mijn collega’s over mij zeggen:

Jessica is een ervaren communicator. Ze is slim met social media en grijpt elke kans die ze krijgt om haar bereik te verhogen. Met een twist van de tong maakt zij een tekst meer uitnodigend, en koppelt er een afbeelding aan die een glimlach op het gezicht van uw doelgroep tovert. – Ilse Chang, Communicatiebureau EEN

Wat mijn cliënten over mij zeggen:

Jessica was een genot om mee te werken. Uitstekende ideeën, communicatie, en eindproduct. Ze is vrolijk en enthousiast, en ik heb haar al haar volgende opdracht gegeven. – James, I Heart Melbourne Tours

Snel, professioneel, biedt hoge kwaliteit en houdt zich altijd aan de deadline. – Lionbridge Technologies

Prijs

Laat me weten wat je precies nodig hebt en dan doe ik je een goede offerte. Mijn freelance tarief is €30 per uur, maar ik probeer nieuwe cliënten waar het kan tegemoet te komen. Ik bied een speciale, lagere prijs voor langdurige samenwerking of meerdere teksten per week/maand.

Contact

Ik ben te bereiken via info@jessicascheper.com of via WhatsApp op +31 6 33 099 389.