Over Jess (NL)

Hi! Ik ben Jessica Scheper (Jess), een schrijver, surfer en yogi uit Den Haag. Ik help de zichtbaarheid van bedrijven vergroten door het verzorgen van creatieve, pakkende en waardevolle content.

Creativiteit komt in golven. Soms heb je een zetje nodig om er een te kunnen pakken. Als gepassioneerd surfer en copywriter help ik je daar bij, en geef ik je die perfecte golf.

Diensten

Ik heb me gespecialiseerd in het creëren van inspirerende blog posts en artikelen op het gebied van gezondheid, reizen en lifestyle, maar ik doe nog meer:

  • Copywriting
  • Blog posts (inclusief copyright-vrije foto’s – indien nodig).
  • Artikelen & eCursussen.
  • Vertalingen (UK/US) Engels (expert) naar Nederlands (moedertaal) en vice versa.

Achtergrond

Ik ben afgestudeerd aan de Faculteit der Letteren (Universiteit van Leiden, Bachelor of Arts) en de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (Universiteit van Amsterdam, Master of Science – Cum Laude).

Tijdens mijn studie hield ik me bezig met duurzaamheid, internationale betrekkingen en communicatie. Ik wilde iets betekenen voor de wereld, creatief bezig zijn en mensen helpen.

Na mijn afstuderen in 2010 heb ik voor verschillende NGO’s gewerkt in online communicatie en heb ik ervaring opgedaan in (SEO) tekstschrijven, bloggen, creatief (wervend) schrijven, vertaling, redactie en social media management.

Dromen najagen

Toen kwam in 2014 een grote droom uit. Ik ging op wereldreis! Ik heb olifanten verzorgd in Thailand, de langste golf gesurfd van Midden-Amerika, op onbewoonde eilanden overnacht in de Filipijnen en de liefste mensen ontmoet op Samoa. Uiteindelijk ben ik mijn hart verloren op Bali.

Op Bali ontdekte ik dat ik andere dromen ook waar kon maken. Ik wilde voor mezelf beginnen. Na het afronden van een yoga opleiding op Bali, besloot ik om surf & yoga retreats voor vrouwen te organiseren. Het afgelopen jaar heb ik 5 succesvolle retreats georganiseerd in Nederland en op Bali.

Daarnaast blijf ik gek op schrijven en werk ik met veel plezier als freelance copywriter. Mijn werk is onder andere gepubliceerd op de websites van 30DayBlogChallenge, StartUpMindset, VitaalGezond, ILoveMelbourneTours, wikiHow, Girlscene en de DeBetereWereld.

Mensen die hun hart volgen en die hun dromen waarmaken, inspireren me.

Jij doet dat ook. Daarom ben je hier, toch?

Ik draag daar graag een steentje aan bij!

Waar kan ik jou bij helpen?